Wat is fulfilment?

Fulfilment is het complete proces dat zorgt voor de afhandeling van bestellingen. Van goederen ontvangst tot levering bij uw klant en het verwerken van retourzendingen.

Wanneer u kiest om uw fulfilment uit te besteden, heeft u geen omkijk meer naar de logistieke taken. Een fulfilment bedrijf kan indien gewenst het gehele logistieke proces uit handen nemen. Van inslag, opslag en voorraadbeheer tot het verzenden van bestellingen en het verwerken van retouren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de klantenservice uit te besteden.

Voordelen van webshop logistiek uitbesteden:

✓ Door het uitbesteden van uw webshop logistiek, houdt u meer tijd over voor minstens zo belangrijke taken als marketing, klantenservice en inkoop.

✓ Door geavanceerde IT systemen worden bestellingen efficiënter, sneller en correct naar uw klant verzonden.

✓ Fulfilment bedrijven kunnen meer bezorgopties aanbieden en kunnen een latere cut-off tijd hanteren (voor 23:30 uur besteld, morgen in huis).

✓ Door de grotere volumes van een fulfilment bedrijf profiteert u van schaalvoordelen op verpakkingsmaterialen en verzendkosten.

Webshop fulfilment oplossingen

Heeft u vragen over onze fulfilment oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ContactBel 078 - 647 55 90

Wanneer kiezen/niet kiezen voor fulfilment?

Wanneer u veel verschillende producten met een hoge omloopsnelheid verkoopt of artikelen met weinig volume dan is het uitbesteden van uw webshop fulfilment ideaal.

Bij veel fulfilment bedrijven kunt u terecht vanaf 10 bestellingen per dag. Dit is afhankelijk van het aantal producten, opslag en het aantal bestellingen.

Waarom kiezen voor QLS Fulfilment?

QLS Fulfilment gaat graag een stapje verder dan een simpele All-In Fulfilment oplossing. Zo kunnen wij de klantenservice van uw webshop uit handen nemen. Daarnaast willen we graag dat u weet waar u aan toe bent. Dit doen wij door onze transparante All-In Fulfilment tarieven zonder bijkomende kosten en door ons uitgebreide fulfilment platform.