Fulfilment software

Multi-channel fulfilment

Om uw bestellingen goed en snel te verwerken komen al uw bestellingen binnen in ons centrale multi-channel fulfilment systeem door middel van plug & play koppelingen of maatwerk integratie.

Vanuit ons platform verwerken wij alle bestellingen en registreren hierin ook de voorraad van uw producten. Daarnaast is het mogelijk om de zendingen te volgen in hetzelfde systeem.

Webshop koppelingen met onze fulfilment software

Webshop koppelingen

Bestellingen komen automatisch heel de dag door binnen in ons fulfilment platform door koppelingen met alle gangbare webshop systemen. Ook als uw webshop systeem hier niet tussen staat, kunnen wij u van dienst zijn.

Is uw webshop volledig op maat gemaakt? Ook dan is het mogelijk om automatisch bestellingen door te zetten naar ons. Wij kunnen in dat geval een maatwerk integratie maken of de website maker kan gebruik maken van onze eenvoudige Restful API.

Maatwerk integratie: REST API

U kunt ons fulfilment platform ook eenvoudig koppelen aan uw eigen systemen via onze eenvoudige REST API. Naast het doorzetten van bestellingen of het ophalen van voorraden kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide bezorgopties.

code
Direct aan de slag
Heeft u al een account op ons fulfilment platform? Dan kunt direct aan de slag met onze REST API en de documentatie.
help_outline
Hulp nodig of uitbesteden?

Onze developers helpen u graag met uw implementatie. Ook is het mogelijk dat wij een volledige maatwerk koppeling bouwen.

Plug & Play webshop koppelingen

QLS Fulfilment heeft Plug & Play koppelingen ontwikkeld met de meest gangbare en populaire webshop systemen, zo komen uw bestellingen altijd op tijd binnen bij ons, worden product gegevens ingeladen en zijn uw webshop voorraden up-to-date. U kunt gratis gebruik maken van de Plug & Play webshop koppelingen. Daarnaast rekenen wij geen opstartkosten voor het inrichten van koppelingen.

Beschikbare webshop koppelingen:

✓ Afosto
✓ Amazon
✓ bol.com Plaza
✓ CCV Shop
✓ CS-Cart
✓ Lightspeed (voorheen SEOshop)
✓ Magento 1 en 2
✓ Mijnwebwinkel
✓ Plenty Markets
✓ Prestashop
✓ Shopify
✓ Woocommerce