All-In Fulfilment

Met onze All-In-Fulfilment is elke handeling met betrekking tot uw webshop fulfilment inbegrepen. Door onze eenvoudige All-In Fulfilment tarieven weet u precies wat u kwijt bent. Er zijn naast de kosten per bestelling geen verdere kosten.

  

Persoonlijk contact

Bij QLS Fulfilment staat persoonlijk contact hoog in het vaandel, daarom hebben wij gekozen voor een eigen klantenservice. Voor al uw vragen staan onze betrokken medewerkers paraat. QLS Fulfilment is bereikbaar middels telefoon, e-mail en sociale media.

Betrouwbare partner

Door middel van ons eigen geautomatiseerde verzendplatform is onze betrouwbaarheid hoog. Dit is ook terug te zien in de samenwerking met onze klanten. QLS Fulfilment probeert met haar klanten mee te denken en een perfecte service af te leveren, zodat de consument die de aankoop doet zo goed mogelijk geholpen wordt.

Voordelig

QLS Fulfilment is het meest voordelig in zijn sector. Dit komt omdat wij onze fulfilment dienstverlening koppelen met een pakketdienst. Onze inkooptarieven zijn hierdoor aanzienlijk lager, waardoor wij lagere kosten in rekening kunnen brengen voor het afhandelen van uw bestellingen.

Transparant

Bij QLS Fulfilment is elke handeling met betrekking tot fulfilment inbegrepen in het All-In tarief. U weet vooraf precies wat u kwijt bent en hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Door middel van ons eigen fulfilment platform kunt u realtime 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestellingen, producten, inkomende leveringen, rapportages, retouren, voorraad en zendingen bekijken en beheren.

Heeft u vragen over onze fulfilment oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ContactBel 078 - 647 55 90