QLS Pakketdienst & Fulfilment is een logistiek bedrijf dat de logistieke afhandeling voor ruim 500 webwinkels verzorgt. Van uitsluitend pakketverzending tot totale e-fulfilment oplossingen.

QLS Fulfilment kan de complete logistiek van uw webshop uit handen nemen. Van opslag, inslag en verzending tot retourverwerking. Met onze uiteenlopende bezorgopties worden uw bestellingen ook kosteloos bezorgt op maandag. Dit alles voor een voordelig all-in tarief.

Nieuwbouw
Om onze klanten optimaal te blijven bedienen, zijn we in juni 2019 begonnen met de bouw van een 10.000m2 fulfilment center waar we onze huidige operatie gaan samenvoegen en gebruik maken van een innovatief geautomatiseerd opslag en orderverwerkingssysteem genaamd AutoStore.

Door de AutoStore kunnen we meer goederen opslaan in dezelfde ruimte en kunnen we nauwkeuriger en sneller uw bestellingen verzamelen en verzenden naar uw klant.

Maak kennis met ons tijdens de Webwinkel Vakdagen 2020 op 29 en 30 januari 2020 in de Utrecht Jaarbeurs op stand 199.

Gratis aanmelden