QLS Fulfilment start met inpakken in het weekend

We gaan met elkaar een drukke periode tegemoet. In de maanden november en december wordt er aanzienlijk meer online besteld ten opzichte van de andere maanden. Om samen met u de drukte te spreiden gaan wij ook op zondag bestellingen inpakken. Bestellingen die op zondag voor 17:30 uur in ons fulfilment systeem zijn binnengekomen worden dezelfde dag verzonden.

Door deze extra service kunnen wij de levertijd verkorten doordat de bestelling maandag al wordt bezorgd in plaats van op dinsdag. Hiermee vlakken we samen de piek af. Ook hopen wij dat deze service u extra mogelijkheden biedt. Wij beginnen deze pilot vanaf zondag 5 november en eindigen hiermee op zondag 17 december.

Mocht blijken dat deze pilot een succes wordt, gaan we hier waarschijnlijk in 2018 mee door.